• Gyógyulni szeretnél?
 • hop@gyogyuljvelem.com
 • Budapest, június 19.

Kapcsolat

Hívj bennünket vagy írj nekünk!

Írj nekünk!

Kapcsolat

 • Cím:

  A HOP Gyógyulj velem! tréningek helyszíne:
  Harmónia Palota, 1088 Budapest, Múzeum u. 9.
 • E-mail:

  hop@gyogyuljvelem.com
 • Telefon:

  +36 30 971 4990

Jelentkezz a tréningre!


A kedvezményekről ide kattintva olvashatsz.

Jelöld be, melyik időpont felel meg neked:

Június 19. Budapest 15-20 óra (Harmónia Palota)

Milyen kedvezményt tudunk adni neked?
(az időben történő jelentkezés kedvezményeit feljebb találod)

daganatos beteg 50%pár (párok, házastársak, család) 30%biatorbágyi lakos a biai tréningre 25%

Melyik betegség, téma érdekel leginkább?

elhízás, ideális testsúlyrák, daganatos betegségekmagas vérnyomásallergiaIBS (irritábilis bél szindróma)autoimmun betegség

Személyes adatok

Betegséggel kapcsolatos információk

NYILATKOZAT
A HOP tréningek célja, hogy a gyógyulás és önfejlődés tiszta és szabad bizalmi terét hozza létre. Gondoskodunk arról, hogy őszintén lehessen felvetni kérdéseket és szabadon lehessen ezekre válaszokat keresni. Kifejezett célunk, hogy a magánvélemények félelem nélküli, építő légkörben kerülhessenek felszínre és inspirációink, kapcsolataink gyarapítása által „többként” menjünk haza, mint ahogy ide jöttünk. Az itt folytatott munka részletei nem tartoznak a nyilvánosságra. A HOP tréning rendezvényeket zártkörű rendezvényként kezeljük. Önkéntes részvételéről, véleménye kinyilvánításáról, mások véleményének befogadásáról és értékeléséről mindenki saját felelősségére maga dönt és felel. Alapvető célunk, hogy mindazoknak segítséget nyújtsunk, akik önmaguk is szeretnének tenni a gyógyulásuk, egyensúlyuk megteremtése érdekében. Ugyanakkor nem célunk senki és semmi ellen fellépni, vagy állást foglalni, s programunkat nem a hagyományos gyógymódok helyett, hanem azok kiegészítésére ajánljuk. Ha valaki a klasszikus orvosi kezeléseket elveti, azt nem a HOP tréning előadóinak javaslatára teszi, hanem önálló, független elhatározásból. Jelen nyilatkozatommal megerősítem, hogy tudomásul vettem a fentieket és betartom a HOP tréningek működésének alapelveit. Nem vagyok média-szerkesztő, újságíró, blogger, követőtáborral rendelkező vagy bármilyen formában nyilvános tömegkommunikációt folytató személy. Amely esetben az vagyok, akkor a fent leírtak érdekében vállalom, hogy magánszemélyként veszek részt a HOP tréning zártkörű munkájában és az ott szerzett személyes tapasztalásaimról kizárólag a HOP tréningek alapítójának, Dr. Darnói Tibor írásos engedélyével és jóváhagyásával közlök a nyilvánosság tájékoztatására szánt összefoglalót, újságcikket, blogbejegyzést, értékelést, véleményezést, kritikát akár nyomtatott, akár online, videó vagy bármilyen egyéb formában. A fentieket a tanfolyam más résztvevőinek személyiségi jogai védelmében is betartom.

Elfogadom a feltételeket

Mit gondolsz, hajlandó vagy a kurzus elvégzése után a mindennapokban is időt és energiát fordítani a gyógyulásodra?

igennem

Amennyiben a válaszod "igen", jelentkezz most! Ha a válaszod "nem", akkor is szeretettel várunk, de gyógyulásodhoz szükséges változások nem születhetnek meg.

Jelentkezz!

Örömmel tölt el bennünket, hogy érdeklődsz a HOP holisztikus program tréningjei iránt. Jelentkezésedet az itt található űrlap segítségével juttathatod el hozzánk. Kitöltés után elküldjük neked a visszaigazolást. A számlát, melyet banki átutalással vagy banki befizetéssel tudsz kiegyenlíteni 8 napon belül szintén küldjük. A tréning előtt 2 héttel kapsz tőlünk egy részletes tájékoztató levelet. Szeretettel várunk!

 • Cím:

  A HOP holisztikus tréningek helyszíne a Harmónia Palota Rendezvényközpont: 1088 Budapest, Múzeum u. 9.
 • E-mail:

  hop@gyogyuljvelem.com
 • Telefon:

  +36 30 971 4990